RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

У Криму учасника захоплення півострова залишили без світла: в мережі хвиля жартів

У зв'язку з масовим відключенням електроенергії в Криму, яке відбулося в п'ятницю, 16 листопада, без електрики залишився і скандально відомий завзятий прихильник Росії і активний учасник окупації Криму Ленур Усманов.

Про це повідомляє блогер під ніком RoksolanaToday & Крим в Twitter, не приховуючи частки сарказму при згадці про цього поборника "русского мира" в Криму.

"Світло відрізали. Діти в холоді. Зараз. Ну що Ленурчік, допомогла тобі твоя рідна гавань? Насолоджуйся", - пише блогер.

Відзначимо, Ленур Усманов відомий тим, що в період окупації став єдиним кримським татарином, який відкрито виступив за анексію Криму і Севастополя, за що отримав медаль Міноборони Росії "За повернення Криму". Раніше Балаклавський районний суд Севастополя ухвалив вилучити 20 соток землі у активного учасника окупації Криму Росією Ленура Усманова, але все-таки повернув назад.

Детальніше про ситуацію в Криму, читайте в матеріалі "Апострофа": Крим потрібен був Росії для однієї мети - заступник міністра Юрій Гримчак.