RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Сніг з дощем навіть у вихідні: з'явився прогноз погоди до кінця тижня

До кінця тижня в Україні буде позмінно заливати дощем і засипати снігом різні області країни.

Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Так, в середу, 21 листопада, на сході буде сухо, а на захід прийде затяжний снігопад. Тим часом в Одеській області піде дощ з мокрим снігом.Температура ж в цей день залишиться незмінною: від +1 +2 градусів до -1 по всій Україні. Трохи тепліше буде в окупованому Криму та Закарпатській області. Там очікується від +3 до +7 градусів.

У четвер і п'ятницю погода в Україні буде хмарною. За інформацією синоптиків, істотних опадів в ці дні не прогнозується.

Вдень температура повітря залишиться в проміжку - від -1 до +2. Разом з тим вночі в центрі, на півдні, сході, заході і півночі України стовпчик термометра опуститься до -7 -8 градусів. Тільки на Закарпатті буде відносно тепліше: від -1 до +1.

На вихідні температура знову залишиться на тому ж рівні, проте значну частину країни накриє дощем і снігом. Так, негода прийде на південь, схід, північ і в центр України. Жителям західної України пощастить більше: там 24 листопада буде сонячно.

Закінчиться тиждень незначним потеплінням до +1 +3 градусів. В окупованому Криму і Закарпатті знову буде тепліше до +6 +8.

Як повідомляв "Апостроф", раніше з'явився прогноз погоди в Україні на наступні три роки.