RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Вбивство Гандзюк: адвокат вказав на дивну поведінку Авакова

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не написав ні слова про вбивство активістки Каті Гандзюк.

Про це повідомляє адвокат Масі Найєм на своїй сторінці в Facebook.

Він зазначив, що є ряд дивних ситуацій, які стосуються смерті Гандзюк. За словами Масі Найєма, Арсен Аваков не написав ні слова в соціальних мережах. Крім цього, адвокат перерахував факти про расследиваніі справи про напад на активістку:

"1. Один з підозрюваних в скоєнні злочину виявився колишній співробітник поліції, Торбін.

2. Іншим підозрюваним виявився помічника нардепа М. Паламарчука, який раніше теж був міліціонером.

3. Начальнику Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артуру Мерікова дали звання генерала поліції третього рангу. Через три місяці після нападу на Катю, 13 жовтня.

4. Коли хлопці у Львові малювали трафарет "хто замовив Катю Гандзюк", їх затримали. Під час затримання такий собі капітан отримав поранення. Його нагородили квартирою через три дні після цього. Без належного внутрішнього розслідування ".

"Перший пост після її смерті був про програму кредитування поліцейських. І ось тепер пост про те, що затримані підозрювані у нападі на главу ВККС. Дивні дії влади, які в сукупності наштовхують на думку, що насильство проти громадян - дозволено і заохочується особисто Міністром, і лише насильство проти органів влади - буде каратися законом ", - зазначив адвокат.

Як повідомляв "Апостроф", організатори спільноти "Хто замовив Катю Гандзюк?" заявляють, що один з фігурантів справи нападу на Катерину Гандзюк, голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер намагається втекти з країни. А пізніше стало відомо, що він все таки поїхав до Франції.