RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

М'яка зима: синоптик порадувала погодою в Україні на найближчі дні

До кінця поточного тижня і майже весь наступний в Україні дощитиме, подекуди з мокрим снігом. Температура повітря зупиниться у межах 0 +5 градусів тепла.

Про це написала синоптик Наталка Діденко у Facebook.

"Зима стала м'якою. Температура повітря у неділю скрізь в Україні буде вищою за нуль градусів. Щоправда, не сильно високою, швидше курдуплем, десь максимально в межах 0+5 градусів. На Заході вітер посилиться до штормового. Волога погода поки залишається. Або мокрий сніг, або дощ. І така ситуація втримається й на наступному тижні", - написала метеоролог.

А от із 11 грудня на Сході та Півдні, 12 грудня у більшості областей України через циклон, який прийде із півдня, за словами Діденко, погода ускладниться.

У Києві 9 грудня буде вогко й тепло, до +2 градусів.

"10 грудня - статус-кво. 11 грудня - без особливих змін. 12 грудня - циклон, а, отже, самі знаєте що, вже й боюся писати). Словом, суттєве погіршення погоди буде в середу в столиці. Завтра максимум невеликі опади та тепло. Таке тепло дуже умовне, я, наприклад, у таких градусах все одно одягаюсь, як на -5 градусів. Віруси дуже люблять таку погоду, тому насовуйте капюшони та шалики на лоба й очі, щоб вони, віруси, вас не впізнали", - написала Діденко.

Як повідомляв "Апостроф", у вихідні дні, 8 і 9 грудня, в Україні будуть опади у вигляді дощу і мокрого снігу.