RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

​Ганьба для армії: озброєний беспредел військових під Одесою спровокував скандал в мережі

17 грудня в Очакові військові захопили і розграбували офіс Регіонального ландшафтного парку "Кінбурнськая коса".

Про це повідомив в Facebook директор РЛП Зеновій Петрович.

"Сьогодні, 17.12.2018 р. під керівництвом начальника Очаківського військово-морського гарнізону, капітана 1 рангу Харченко В.Ю. рейдерським способом захоплено і розграбовано офіс та екоосвітній клас Регіонального ландшафтного парку "Кінбурнська коса", який розташований в м. Очаків вул. Старофортечна,16. Під офіс підігнали БТР з бійцями в бронежелатах з автоматами. Виламали замки на вхідній та всіх міжкімнатних дверях. Підігнали грузовики і погрузили все майно парку, яке знаходилось в офісі,бугалтерську документацію, архівні документи, наочні експонати та інше і вивезли в невідомому напрямку. Дії воєнного начальника Харченка В. Ю., навіть враховуючи воєнне положення, не мають ніяких законних підстав. На місце події викликано наряд поліції", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що приміщення належить міськраді. Договір із парком на оренду закінчився і міськвиконком його не продовжив, а приміщення передав військовим, які приїхали і без попередження розгромили офіс.

Як повідомляв "Апостроф", 21 листопада близько 40 невідомих в балаклавах без розпізнавальних знаків, а також підрозділ КОРД захопили територію належить ТОВ "ЗЗЖБК№1" (Запоріжжя) за сприяння місцевої поліції.