RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

У метро Києва спіймали грабіжника: фото

На одній зі станцій київського метрополітену чоловік пограбував пасажирку.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався на станції метро "Почайна". Зловмисник вирвав з рук пасажирки телефон і вибіг з вагона. Він примітив свою жертву в натовпі, а на станції вирвав з рук дівчини гаджет і втік. Однак на цій же станції його зловила поліція.

Під час впізнання 21-річна пасажирка вказала на правопорушника, який її пограбував. Чоловік виявився киянином 1976 року народження. Раніше він також був судимий за крадіжки.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Суд обрав злодієві запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Також слідчий відділ управління поліції в метрополітені почав кримінальне провадження за частиною 1 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в одному зі спортивних клубів Києва злодій пограбував шафки з речами відвідувачів, взявши велику суму грошей. Також в столиці спіймали злодія, який відзначився крадіжкою чотирьох блоків жувальних гумок. Крім жуйок він нічого більше не взяв. А 11 грудня в Києві, на вулиці Анни Ахматової, двірник влаштував стрілянину по одну з чоловіків без певного місця проживання, який нібито вкрав у нього папір.