RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Опубліковані головні фото України в 2018 році

У мережі показали найяскравіші і найвражаючі фотографії 2018 року із життя України.

Про це повідомляє видання ВВС.

Перехожий проходить повз фотогалерею з видатними історичними постатями України в Києві 18 січня 2018 року.

Діти, що страждають від наслідків Чорнобильської катастрофи, виглядають з ілюмінаторів літака, що приземлився в німецькому Гановері 30 травня 2018 року. Вони прибули в Німеччину на місяць для оздоровлення на запрошення від місцевої церкви.

Активіст Віталій Шабунін після того як його облили зеленкою і закидали тортами під час акції біля будівлі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, в Києві, 17 липня 2018.

Журналіст Аркадій Бабченко з'явився на прес-конференції СБУ після звістки про його вбивство, 30 травня 2018 року.

Український військовий дивиться на своє зображення в мобільному телефоні під час гоління на лінії фронту неподалік від Маруіполя, 12 червня 2018 року.

Гелікоптери ВПС України пролітають над Хрещатиком під час військового параду з нагоди 27-ї річниці Незалежності України на Хрещатику в Києві, 24 серпня 2018 року.

Український боксер Олександр Усик тріумфує на нагородження переможця фінального поєдинку Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в Москві, 21 липня 2018 р. Усик здолав Мурата Гассієва і став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, об'єднавши пояси WBC, WBO, IBF і WBA, а також став володарем трофею імені Мохаммеда Алі, який вручається чемпіону WBSS.

Військова медсестра охолоджує військовослужбовців на репетиції параду до Дня незалежності. Того дня температура повітря в Києві перевищила 30 градусів.

Жінка стоїть недалеко від поліцейського кордону під час заворушень біля будівлі Генеральної прокуратури 17 вересня 2018 року. Обурення активістів націоналістичних організацій викликала екстрадиція в Росію громадянина РФ Тимура Тумгоєва за запитом ФСБ, яка підозрює Тумгоєва в участі в одному з військових угруповань у Сирії.

Верхівка меча статуї Батьківщини-матері виринає з густого туману, що огорнув Київ 6 листопада 2018 року.

Учасниця Параду зомбі в Києві стрибає на мітлі напередодні свята Геловін 27 жовтня 2018 року.

Супутниковий знімок Керченської протоки. 25 листопада неподалік від неї російські прикордонники захопили три українські кораблі з 24 моряками на борту.

Відвідувачі презентації інтерактивної цифрової скульптури міжнародного соціального арт-проекту Artefact на території міста Прип'ять у Чорнобильській зоні відчуження, 22 листопада 2018 року.

Раніше "Апостроф" публікував фотографії Києва з висоти пташиного польоту в різні пори року.