RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У Житомирі покарали скандального сепаратиста, який працював святим Миколаєм

У Житомирі відібрали роль Святого Миколая у проросійськи налаштованого журналіста Руслана Мороза.

Про це повідомила глава управління культури міської ради Ніна Рябенко в Facebook, опублікувавши відповідне відео.

У Житомирі після скандалу замінили виконавця ролі Святого Миколая біля головної ялинки на майдані Корольова, повідомила. Скандал стався після того, як актор, яким був журналіст Руслан Мороз, напав на відвідувачку, яка обурилася тим, що на таку роль призначили людину з проросійськими поглядами.

Рябенко зауважила, що Мороз більше не працюватиме Святим Миколаєм.

"Після неприйнятної ситуації, яка склалася 23 грудня, ми вирішили, що працювати у будиночку Святого Миколая Руслан Мороз не буде. Ми вже знайшли іншого актора на роль Святого Миколая", – написала жінка.

На відео видно словесну перепалку між нею та журналістом. Саме він, як і в попередні роки, виконував роль Святого Миколая у резиденції біля головної ялинки міста.

Гринишина зазначила, що 23 грудня з родиною перебувала на Різдвяному ярмарку і побачила, що в резиденції Святим Миколаєм працює "відомий у місті прихильник "руского міра" Руслан Мороз".

"Нагадую, що Мороз є членом кількох проросійських організацій у місті, зокрема – прес-секретарем "Русского содружества". Також Мороз активно захищає сепаратиста Муравицького, якого судять у Житомирі за державну зраду", – додала Гринишина.

На її запитання, хто взяв його на роботу Святим Миколаєм, Мороз відреагував агресивно, ображав жінку, а також штовхав.

Мороз, своєю чергою, на своїй сторінці у Facebook відкинув ці звинувачення та повідомив, що вже не працює Святим Миколаєм, оскільки після вказаного конфлікту його замінили на іншу людину. Він також звинуватив Віру Гринишину в тому, що вона оприлюднила відео без початку. Зі слів Мороза, Гринишина перша почала з нього зривати костюм.

Як повідомляв "Апостроф", 17 грудня в центрі Одеси чоловіки в костюмах Дідів Морозів влаштували бійку посеред вулиці.