RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

У разі чого - першим здасть своїх: український прокурор потрапив у скандал з анонімної сторінкою в Facebook

Військового прокурора Віталія Опанасенка запідозрили в тому, що він веде в Facebook анонімну сторінку, на якій розміщує різкі жарти про українську владу, в тому числі, про генпрокурора Юрія Луценка.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Василь Крутчак.

За його словами, на сторінці під ім'ям "Василь Іванов" з'являються репости з зображеннями прокурора Опанасенко, а також в друзях знаходяться його мати і дівчина.

"Просто ситуація така, коли ти ведеш сторінку в соціальній мережі від чужого імені то не потрібно перепощувати пости із свої зображенням, а також не потрібно додавати в друзі своїх рідних та близьких. Опанасенко цього не знає і із задоволення перепощує пости з своїм зображенням, а також в друзі додає свою маму Тамару Опанасенко та дівчину Світлану Магдюк", - пише Крутчак.

Також, на його думку, оскільки Опанасенко є держслужбовцем, то повинен утримуватися від активної політичної діяльності.

"А оскільки Опанасенко являється держслужбовцем тому він автоматично стає позаполітикою! Але коли ти ведеш сторінку під чужим ім’ям то без проблем можеш демонструвати свою політичну позицію, зокрема можна посміятись з президента України Петра Порошенка, прем`єр-міністра Владимира Гройсмана та генерального прокурора Юрія Луценка. Хтось скаже: А що з них не можна сміятись? Звісно, що можна. Я навіть це роблю. Але роблю це відкрито, а не як гнида ховаюсь під чужим ім’ям так, як це робить ПРОКУРОР військової прокуратури Віталій Опанасенко. Доречі, якраз такі як Віталій Опанасенко при будь яких мінімальних змінах першими будуть здавати своїх і із задоволенням прислуговувати новому господарю", - заявляє журналіст.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 22 грудня перший заступник прокурора Волинської області Ігор Цюприк, будучи напідпитку, влаштував серйозну аварію в Києві.