RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 квітня

Всі новини

Мертва старенька і трупи в БТРах: бойовики ДНР лякають людей новими страшилками

Крім звичних страшилок для місцевого населення, бойовики часто вигадують і доволі абсурдні фейки.

Про них йдеться в матеріалі "Апострофа".

Так, товариш Безсонов (Данило, "глава" прес-служби так званої народної міліції ДНР, - прим. ред.) видав особливо цікаву історію: нібито днями ЗСУ на своїх позиціях під Волновахою вирішили зняти фільм. Для цього запросили знімальну групу одного з українських телеканалів (напевно наскрізь брехливого), а в якості реквізиту привезли на бронетранспортерах ... людські трупи!

"Ми не виключаємо, що така "театральна постановка" проводиться з метою брехливого звинувачення нас у веденні вогню", - поскаржився "народний міліціонер".

Крім того, бойовики своєрідно інтерпретували смерть 79-річної жінки від серцевого нападу на КПВВ "Майорськ". За версією терористів, жінка померла від душевного хвилювання викликаного тим, що "українські прикордонники витягли ЧАСТИНУ грошей, які лежали в обкладинці паспорта 79-річної жінки. Спроби бабусі закликати до совісті не принесли позитивних результатів. Серце літньої людини не витримало такого удару", - зазначив Безсонов.

Примітно, що про всяк випадок бойовики вирішили не очорняти безповоротно українських прикордонників (адже невідомо, коли доведеться скористатися програмою СБУ "На тобі чекають вдома"), і приписали силовикам бажання заволодіти тільки ЧАСТИНОЮ грошей пенсіонерки. Людяність.

Детальніше про новорічні фейки бойовиків про звірства українських військових на Донбасі, читайте в матеріалі "Апострофа": Криваві британці, розстріли військових і трупи для мистецтва: бойовики придумали нову тактику проти України.