RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

​В Україну йде потепління: прогноз на вихідні

У найближчий уїк-енд в Україні трохи потеплішає. Температура повітря складе близько 1-2 градусів морозу, можливий мокрий сніг з дощем.

Якою буде погода в найближчі дні, дізнавався "Апостроф".

У п'ятницю, 11 січня вдень стовпчики термометрів там покажуть близько 1 градуса морозу, а вночі від 2 до 5 з позначкою "мінус". Опади у вигляді снігу і мокрого снігу також випадуть по всій території України.

У суботу, 12 січня, країну продовжить засипати снігом, температура повітря підніметься ще трохи. Так, на заході, півдні, півночі, в центрі та на сході країни синоптики прогнозують вдень від 1 тепла до 3 морозу, а в нічний час доби температура повітря впаде до 3-5 градусів з позначкою "мінус". Тільки в Криму вдень збережеться стабільно плюсова температура вдень: 2-4 градуси, і легкий "мінус", а близько 1 градуса буде спостерігатися вночі.

У неділю, 13 січня, сніжна погода в країні збережеться, а ось температура повітря підніметься і складе від 1 морозу до 2 тепла.

Детальніше про погоду в Україні читайте в матеріалі "Апострофа": Холодно, але не дуже: синоптики попередили про зміну погоди в Україні.