RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Соцмережі обурило звернення поліцейських з колядниками в метро Харкова: опубліковано відео

Українців обурила поведінка правоохоронців і персоналу підземки в Харкові, які влаштували скандал з колядниками.

Відповідне відео опубліковано в Facebook.

Концерт за участю дітей та дорослих на станції метро "Історичний музей" викликав невдоволення з боку персоналу підземки і правоохоронців. Так, зокрема, співробітник охорони на відео переконує виступаючих, що "це заборонено", а поліцейський вимагає "закінчувати" і покинути територію станції.

"Хлопців, припиняємо співати і піднімаємося на вулицю. Ну є ж правила метрополітену", - сперечається з організаторами один з правоохоронців.

Після цього колядники заходять в вагон, де продовжують співати, а потім виступають на станції "Університет". Відзначимо, що відеозапис переглянули понад 200 тисяч осіб, а сама публікація зібрала 5800 репоста і переважно негативні коментарі в адресу силовиків і співробітників підземки.

У самому КП пояснили, що виступають порушили одразу кілька правил метрополітену, згідно з якими пасажирам не можна проводити публічні заходи, співати і грати на музичних інструментах, а також здійснювати комерційну діяльність без письмового дозволу перевізника.

"Якби захід був з нами погоджено, то на станції працював би персонал для допомоги організаторам. Вибрали б вдале місце, щоб не заважати пасажиропотоком і не заглушати музикою оголошення", - розповіли на підприємстві.

При цьому, в прес-службі обласної поліції, в свою чергу, розповіли, що проведуть службову перевірку.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі розгорівся скандал через свавілля поліцейських в Києві.