RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Харкові люди вийшли на "президентський" мітинг за кривавого маніяка: відео

У Харкові 13 лютого відбувся фейковий мітинг на підтримку кандидата в президенти, в "ролі" якого виступив відомий серійний маніяк Анатолій Онопрієнко.

Про це повідомляє харківське видання 057.ua.

Організатором мітингу виступило саме видання з метою провести експеримент-провокацію і перевірити, чи знайдуться бажаючі помітингувати за гроші навіть не питаючи, ким є "кандидат". Мітингувальникам за участь в акції пообіцяли по 1 тис. грн.

За інформацією журналістів, на мітинг прийшли більше 100 чоловік. Ведучий заходу попросив учасників скандувати гасла "Онопрієнко - це ми", "Онопрієнко - це сила", "Онопрієнко - майбутнє України".

Деякі учасники навіть розповідали на камеру, що будуть голосувати саме за Онопрієнка, хоча ще не читали його передвиборної програми.

Після згортання заходи до редакції почали надходити дзвінки з вимогою грошей і навіть погрозами, проте журналісти порадили почитати, хто такий Онопрієнко, і закликали не продавати свої голоси.

"Багато хто може порахувати це провокацією і будуть праві. Цим експериментом ми показали, що є і ті люди, які готові легко продати себе кому завгодно. Саме такі ж люди привели до влади любителя хутряних шапок, і саме такі ж люди в кінці березня підуть на вибори", - сказано в матеріалі.

Анатолій Онопрієнко - радянський і український серійний і масовий вбивця. У період з 1989 по 1996 роки вбив 52 людини. У серпні 2013 року він помер у в'язниці в Житомирі.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі сотні людей прийшли на фейковий мітинг "загиблого" кандидата.