RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Українців присоромили за лицемірство навколо Євробачення

Скандали навколо конкурс "Євробачення-2019" і перемога на національному відборі співачки MARUV показали лицемірство українців.

Про це в Facebook написав політолог Євген Магда.

"Визначтеся, будь ласка, зі своїм ставленням до "Євробачення". Бо виходить, що коли там Джамала з "1944" (чудова та потрібна пісня), то цей конкурс - наше всьо, а коли Maruv - то воно нам і не дуже потрібне", - зазначив він.

Він також назвав В'ячеслава Кириленка "віце-прем'єром з питань "Євробачення", вказавши на його "раптовий прояв" у зв'язку з ситуацією навколо конкурсу.

умаю, що цілком можна нацагентство під це зробити... І 5-7 громадських антикорупційних організацій", - додав Магда.

Нагадаємо, що переможець нацвідбору до "Євробачення" співачка MARUV раніше анонсувала концерти в Росії. 6 квітня MARUV заспіває в Москві, в концертному залі "Известия Hall", а 12 числа того ж місяця співачка виступить в Санкт-Петербурзі. "Мій перший сольний концерт!", - написала артистка і пообіцяла, що "буде гармата".

У 2015 році в складі групи The Pringlez Корсун брала участь на конкурсі "Нова хвиля" в Сочі (РФ), де посіла третє місце.

А коментуючи свої гастролі в Росії, MARUV заявила: "Кожен вибирає по-своєму як нести мир. Хтось береться за зброю, хтось за музику".