RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Винен собака: копи потрапили в небезпечну ДТП під Луганськом: фото

У місті Сєвєродонецьк Луганської області патрульний автомобіль попав у серйозну аварію, внаслідок якої один правоохоронець отримав тілесні ушкодження.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua в Facebook.

"М. Сєвєродонецьк, вул. Промислова, 34. Під час руху на проїжджу частину вискочила собака, в результаті чого водій був вимушений змінити напрямок руху та втратив контроль над транспортним засобом, через що службовий автомобіль виїхав на узбіччя та здійсним зіткнення зі стовпом. В результаті ДТП один із поліцейських отримав тілесні ушкодження", - йдеться у повідомленні.

Під постом з’явилися саркастичні коментарі.

"Дитячий садок!!! "Вискочив собака і я розвалив машину"))))) Тепер пластиковим дадуть по медальці "За порятунок життя вигаданої Каштанки" Браво, товариші!!!! наші податки знову йдуть в утиль!!! Який неадекват набрав цих да*нів нести службу?", "сабака-селфімусорів тролололяка и новий примус разбивака", "Пі*ари, нехай із зарплати ремонтують....", - в такому дусі коментують користувачі.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилися знімки, на яких автомобіль поліцейських Mitsubishi, внаслідок ДТП, в прямому значенні слова завис на відбійнику.