"Наступник" Кобзона зробив сміливу заяву про повне захоплення України

Політик, який очолив замість російського артиста Йосипа Кобзона громадську організацію земляцтва донбасівців в Москві Геннадій Онищенко заявив, що головне завдання - повернути Україну до складу Російської держави.

Про це повідомляють росЗМІ.

"Звичайно ж, кінцева мета (організації земляцтва донбасівців - ред.) - це повернення України до складу Російської держави, її інтеграція... Тому що ніде - ні в якій там Європі - вона нікому не потрібна, а якщо потрібна - то як просто придаток, що поставляє на ринки дешеву невибагливу робочу силу", - зазначив Онищенко.

Також він пояснив, як буде здійснювати свій задум.

"Ну, як? Працювати, працювати ... Пояснювати, їздити. Розповідати. Зокрема, є у нас ще Асоціація земляцтв України в Росії - це, приблизно, два десятка областей, які теж сьогодні мають потужний потенціал. Це ось один канал. Найголовніший, звичайно, канал - це звернення до наших витоків, до нашої історії... це нині - важко, і ніхто не спрощує ситуацію. Але - нікуди від неї не дінешся", - розповів "наступник" Кобзона.

Як повідомляв "Апостроф", "куратор" Донбасу Владислав Сурков запропонував Володимиру Путіну новий гібридний сценарій по поверненню України в сферу впливу Росії, який буде реалізовуватися через просування проросійської агентури на президентських і парламентських виборах в Україні.