RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Криму лікарі в робочий час влаштували масштабний банкет в лікарні: в мережі показали відео

В окупованому Криму, в Джанкої, лікарів місцевої лікарні помітили за святковим обідом, який, судячи з усього, проводився в робочий час.

Відповідне відео було опубліковано очевидцем в соціальних мережах.

На записі можна побачити, як в одному з кабінетів Джанкойської лікарні накриті обідні столи, а за столами знаходиться персонал лікарні в білих халатах. Очевидно, кадри обіду були зроблені в денний час, коли лікарня повинна працювати.

У так званому "міністерстві охорони здоров'я Республіки Крим" повідомили, що за даним інцидентом проводиться службова перевірка.

Автор відео також стверджує, що пацієнти в цей час залишалися без медичної допомоги, зокрема, госпіталізації очікувала хвора дитина. Так званий "заступник міністра охорони здоров'я" Криму Микола Деркач цю інформацію спростував - за його даними, дитині була надана вся необхідна медична допомога.

"Допомога дитині була надана в повному обсязі, і в подальшому допомоги вона не потребувала. Цей інцидент не вплинув на стан дитини і надання їй допомоги", - сказав Деркач.

"Заступник міністра" при цьому зазначив, що в діях лікарів є кілька порушень - персонал приймав їжу в робочому одязі і в невстановленому місці. Але всі ці порушення не можна вважати грубими, тому інших дисциплінарних заходів, крім профілактичної бесіди, приймати необхідності немає.

"Вони не вживали алкоголь, не бешкетували. Це була обідня перерва зміни. Ситуація не критична, грубих і явних порушень не було", - підкреслив Деркач.

З коментарів у соцмережах стало відомо, що автор опублікованого відео - мама хворої дитини. Відеозапис вона зробила після того, як почала шукати по лікарні відсутній персонал і знайшла медиків в одному кабінеті.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в російській Тюмені лікарі прооперували місцеву жительку, не дочекавшись дії анестезії.