RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Бердичеві "важка дитина" побила школяра до реанімації: подробиці скандалу

У Бердичеві підліток побив 15-річного хлопця, унаслідок чого той потрапив до реанімації.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

Так, за словами батьків, після прогулянки їхній син розповів, що впав і вдарився головою. Однак, як виявилося згодом, у нього на вулиці виник конфлікт із 14-річним підлітком, який у ході сварки вдарив хлопця кілька разів кулаком із затиснутим у ньому предметом по голові. Потерпілий юнак у тяжкому стані потрапив дореанімації, а ймовірного винуватця, поліцейські розшукали.

Ним виявився 14-річний житель Бердичева. Про хлопця відомо, що він схильний до агресії і навчається у школі за екстернатною формою. Батьки підлітка офіційно розлучені, а в новій родині мами юнак виявився проблемним зайвим. Тож жінка фактично самоусунулась від його виховання. З матір’ю ювенальні інспектори поліції неодноразово проводили профілактичну роботу й двічі складали відносно неї адміністративні матеріали за ст.184 (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП.

Правоохоронц внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Усі обставини та причини з’ясовуються. Слід зазначити, що це тяжкий злочин, кримінальна відповідальність за який настає з 14-річного віку, і передбачає позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Як повідомляв "Апостроф", на Херсонщині однокласники побили дівчинку-підлітка, щоб та "не була надто розумною".