RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Україною пронеслися потужні урагани з градом: фото і відео наслідків стихії

У ніч на суботу, 23 березня, на території України вирували урагани, які наробили лиха і завдали шкоди в деяких регіонах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Так, за даними ресурсу ZANOZA, в місті Токмак ураганний вітер буквально за 10 хвилин встиг зірвати дах на залізничній станції. Конструкція впала прямо на рейки. В результаті інциденту ніхто не постраждав, оскільки в момент падіння на платформі не було пасажирів і не проїжджав потяг.

У той же час, як повідомляє ресурс STATUS QUO, ввечері 22 березня в Харкові була гроза. Біля Харківського національного аерокосмічного університету імені Жуковського вітер повалив дерево.

Крім цього, на вулиці Героїв Праці ураганний вітер зірвав з намету тент, а потім підняв в повітря її каркас.

А над Сумами, пише інформагентство УНІАН, 22 березня вдень пронісся ураганний вітер зі зливою, градом і грозою. Там пройшла сильна злива, яка перейшла в град.

"Град при цьому подекуди сягав розміру горошин і вистелив землю білим полотном", - йдеться в повідомленні.

Також ураган вирував і в Сумській області, вітер ламав парасолі і зносив рекламні плакати. До ліквідації наслідків урагану задіяли комунальні служба. Наприклад, в Шостці, працівники прибирали фрагменти залізної покрівлі, яку зірвало з даху будинку.

За інформацією ресурсу "Дніпро Час", в Дніпропетровській області також посилилася негода в ніч на 23 березня. У Дніпрі через сильний вітер впало дерево, яке заблокувало рух транспорту. Також ще одне дерево впало на два автомобілі. Подібні ситуації відбулися в багатьох районах міста, а крім цього біля будівлі управління ДУ ДСНС Дніпропетровської області вітер з коренем вирвав величезну ялину.

Попередньо інформації про жертв стихії не надходило.

Як раніше повідомляв "Апостроф", 11 березня через ураганну погоду в Києві вітер повалив безліч дерев.