Стало відомо, про що Порошенко говорив на закритій зустрічі з нардепами

Президент України Петро Порошенко провів закриту зустріч із народними обранцями свого блоку і міністрами, які представляють політичну силу в уряді.

Як повідомив виданню "theБабель" джерело у фракції, Порошенко вважає, що не виграв вибори через кадрову політику та проблеми з комунікацією.

Водночас на зустрічі комунікація з депутатами була на вищому рівні, зазначив співрозмовник.

"Повернулися на рівень 2015 року. Краще, ніж за останні два роки, бо зустрічей з ним було дуже мало, і переважно такі, що президент виступав і йшов, так що озвучити йому свою думку не вдавалося", - повідомив він.

При цьому на зустрічі не обговорювалися питання виходу БПП з парламентської коаліції. Порошенко просив міністрів не подавати у відставку.

За словами Порошенка, він має намір перезапустити партію перед виборами в парламент. Члени списку для участі у виборах обиратимуться шляхом праймеріз. При цьому будуть переглянуті комунікація та організаційна структура політичної сили.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що 21 квітня в Україні пройшов другий тур виборів президента, в якому перемогу здобув Володимир Зеленський.