RU  UA  EN

Пʼятниця, 11 квітня
  • НБУ:USD 40.96
  • НБУ:EUR 45.84
НБУ:USD  40.96
Суспільство

Новини

11 квітня

10 квітня

Всі новини

Це вбиває: вчені назвали популярний продукт, що провокує передчасну смерть

Учені відкрили раніше невідомі шкідливі властивості жирної риби, вживання якої підвищує ризик передчасної смерті на 50%.

Дослідження проводили фахівці зі Швеції. Як повідомляє місцева преса, вчені проводили експерименти протягом десяти років.

Участь у дослідженні взяли 70-річні люди. З'ясувалося, що люди, в організмі яких був найбільш високий рівень поліхлорованих біфенілів, вмирали на 50% частіше, ніж представники інших груп ризику.

Біфеніли містяться в основному в лососі і салаці. Також вони присутні в м'ясі і молочних продуктах.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що американські вчені вперше в історії використовували експериментального самохідного робота під час операції на серці.