RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

"Національний Корпус" заступився за підприємців і оголосив війну олігархату в Харкові

У суботу, 8 червня в Харкові відбулася бійка між власниками торгових місць, поліцією і адміністрацією ТЦ "Барабашово", власником якого є олігарх Олександр Фельдман, на боці підприємців виявилися сім'ї та близькі, а також представники "Нацкорпуса" в Харкові.

Про це повідомляє Telegram-канал BARABASHOVO.INFO.

Представники "Національного корпусу" заявили, що до них неодноразово зверталися за допомогою підприємці "Барабашово" і скаржилися на вимагання адміністрації. Вони розповідали про погрози і навіть спроби фізичної розправи з тими, хто відмовлявся платити "додатковий внесок" за квадратний метр (100-200 доларів).

Звернення в поліцію виявилися безрезультатними. За виконанням всього стоїть колишній воїн АТО з позивним "Іспанець", який також курирує незаконну вирубку лісу і торгівлю наркотиками в аптеках міста Харкова.

"Люди багато років торгують на території цього ТЦ, маючи на це всі законні підстави. Але це не аргумент для озброєнних "тітушек" Фельдмана: вони беруть людину і силою викидають на вулицю. Ми робимо все, щоб цьому перешкодити", - повідомили прихильники партії.

Через кілька годин після того, як стався конфлікт і був сильно поранений один із власників торговельної точки, в ЗМІ розмістили матеріали, де представники адміністрації ринку називають себе постраждалою стороною. При цьому було опубліковано відео з фіксацією силових дій з боку охорони Фельдмана і адміністрації ринку на адресу підприємців та активістів.

За словами представників "Національного Корпусу" ситуація в Харкові - сигнал до майбутньої повномасштабної війни підприємців і патріотів проти олігархів і корумпованих чиновників, які "роками грабували країну".