RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Як же ми ненавидимо вас: українські туристи потрапили в скандал через прапор в Греції

На курорті в Греції українці потрапили в скандал через національний прапор.

Про це на своїй сторінці в Facebook розповіла киянка, психолог Наталія Подоляк, яка згодом видалила публікацію.

Як повідомила українка, в форматі дитячо-сімейного табору вона повезла групу на відпочинок до Греції, заселившись в Bomo Calamos Beach Hotel на острові Каламос.

"Після приїзду, як і завжди, ми з гордістю на своїх балконах вивісили наші прапори. Діти з гордістю говорили, що ми українці і вільно з усіма жителями готелю і персоналом спілкувалися англійською. Так райдужно і пройшли б 10 днів нашого відпочинку, якби на 8-й день хтось із мешканців не поскаржився б, що наші прапори ображають їх гідність", - написала Подоляк.

Після цього працівники готелю без попередження зняли прапори з їх балконів, відкривши номера своїм ключем, поки постояльців не було в номері.

"Я була шокована, почала розбиратися, що це за акт агресії, на що мені відповіли, що я порушила закон Греції!" - обурилася жінка.

Пізніше представник готелю заявив їй, що, хоча вона насправді і не порушила ніяких законів, вона відпочиває в приватному готелі, де встановлено свої правила. Українка попросила телефон поліції, проте вирішила не повідомляти правоохоронцям про інцидент.

"Дзвінок не робила, адже на моїй відповідальності 33 особи, серед яких і діти сироти, і загиблого АТОвця, і три бабусі, які важко переживали цей стрес", - пояснила Подоляк.

Через пару годин після того, що сталося їй по телефону повідомили, що директор Bomo Calamos Beach Hotel виганяє її і дітей на вулицю, пообіцявши при цьому повернути гроші за останню оплачену добу.

"В останній вечір нашого перебування приїхав на розбирання зі мною представник туоператора на ім'я Спартак. Були знову погрози виселення, виправдання персоналу готелю (коли вони увірвалися в мій номер без моєї присутності і без попередження), заборони вішати прапори, звинувачення в тому, що я їм погрожувала поліцією, в політичній агресії і порушенні спокою інших відпочиваючих", - написала Подоляк.

Коли туристка запитала, чим готель не влаштували вивішені прапори, їй відповіли: "Тому що іншим туристам неприємно їх бачити".

"Розмова закінчилася тим, що нам побажали щасливої дороги і щоб мене з моєю групою більше в цьому готелі не бачили", - підсумувала вона.

Як повідомляє ТСН, вже після приїзду в Україну і публікації постів в соцмережі, директор розвитку Mouzenidis Travel Україна Альберт Ованесов просив її видалити публікацію, адже "вже йде" міжнаціональна ворожнеча" і пропонував "залагодити все особисто".

Він переконав українку, що така ситуація вперше і вони намагаються у всьому розібратися і сподіваються, що конфлікт буде вичерпано. Українка, в результаті, видалила записи.

Як повідомляв "Апостроф", раніше розгорівся скандал через фото українських дітей з прапорами Росії.