RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Стало гаряче: у штабі розповіли про ситуацію після відводу військ зі Станиці Луганської

Російсько-окупаційні війська збільшили кількість своїх провокаційних обстрілів позицій української армії з забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Про це повідомила прес-служба Оперативного командування "Схід" Збройних сил України на сторінці в Facebook.

"Під ворожим артилерійським вогнем перебували оборонні укріплення українських військ у Павлопіль. Там противник двічі на добу вів обстріл з артилерії 122 калібру з витратою 12 снарядів. Двічі ворог бив а мінометів 120-калібру в сторону захисників Авдіївки. Це були досить потужні обстріли, під час яких російсько-окупаційні війська випустили в бік опорних пунктів Об'єднаних сил 27 мін. Також окупанти цілилися з мінометних систем калібру 82 і 120 мм в районі Кам'янки, Новоселівки Другий і Мар'їнки", - йдеться в заяві.

Також провокаційні обстріли противник здійснював і на маріупольському напрямі. Там окупанти стріляли з БМП і піхотної зброї.

"Противник вів прицільні обстріли оборонних позицій у н.п. Широкино, Староігнатовка, Богданівка, Водяне, Піски, Талаковка і Красногорівка. Російсько-окупаційні війська намагалися завдати втрат нашим захисникам, ведучи вогонь з БМП і піхотного озброєння", - додали в прес- службі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що з'явилося відео відведення військ ЗСУ перед пунктом пропуску "Станиця Луганська".