RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У військовому параді в Мінську бере участь підрозділ РФ, який воював проти України: фото

3 липня в параді військ Мінського гарнізону, приуроченому до Дня Республіки 3 липня, візьме участь підрозділ військ РФ, який воював проти українських силовиків на Донбасі.

Як повідомляє місцева преса, військові з РФ, які беруть участь у параді, входять до складу 4-ї гвардійської танкової Кантемирівської дивізії 1-ї танкової армії ЗС РФ.

Підрозділи цього полку були сконцентровані вздовж кордону з Україною у Ростовській області РФ, а деякі з них були безпосередньо зафіксовані на території Донбасу. Зокрема, йдеться про підрозділ 275-го САП.

Свого часу сайт "Миротворець" повідомляв, що російські військові у складі полку зазнали втрат на Донбасі. Так, тут був ліквідований лейтенант, уродженець Єкатеринбурга.

Також було доведено, що військові 275-го самохідно-артилерійського полку причетні до обстрілу Маріуполя 24 січня 2015 року. Тоді загинули 29 громадян України, 92 були поранені.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в італійській Генуї винесли вироки трьом італійським найманцям, які воювали на Донбасі проти України.