RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У мережі одним фото показали результати виборів в Раду

У мережі виклали фото, що відображає результати позачергових парламентських виборів в Україні, де серед сірих парасольок у натовпі під час дощу приблизно п'ята частина жовто-блакитних.

Фотографію опублікував популярний Telegram-канал суспільно-політичної тематики "Міністерство П", його автор - відомий блогер Роман Шрайк.

Автор також запропонував розфарбувати кілька парасольок з картинки в кольори прапора Росії, щоб показати прихильників проросійських політичних сил. Такі партії в цілому набрали близько 15% голосів українських виборців.

"Результати виборів в одній картинці. Ще б кілька парасольок в триколори розфарбувати", - йдеться у підписі до опублікованого зображення.

Як повідомляв "Апостроф", за результатами попереднього підрахунку голосів на виборах до Верховної Ради, партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу" набирає більше 40% голосів виборців, також ця політична сила отримала найбільшу підтримку за мажоритарними округами. Таким чином, в Україні з великою ймовірністю очікується одномандатна коаліція з однієї політичної сили, підконтрольної главі держави.