RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Під Вінницею бус потрапив у страшну ДТП із вантажівкою: фото і дані про жертви

25 липня поблизу села Кудлаї Немирівського району зіткнулися мікроавтобус Mercedes Sprinter та вантажівка Isuzu, у результаті аварії двоє людей загинуло, ще двох госпіталізовано.

Про це повідомляє Нацполіція регіону.

Встановлено, що 41-річний водій автомобіля Mercedes Sprinter, житель Теплицького району, виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив лобове зіткнення з вантажівкою Isuzu.

У результаті аварії загинули 37-річний водій вантажного автомобіля, житель м. Вінниці, та 67-річний пасажир мікроавтобусу Mercedes Sprinter.

Водій мікроавтобусу та його 38-річна пасажирка з травмами різного ступеню важкості доставлені до лікарні. Наразі призначено проведення низки експертиз.

Слідчим управлінням поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб). За таке правопорушення передбачено до 10 років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", 24 липня в Києві на вулиці Академіка Заболотного зіткнулися дваавтомобілі: один з водіїв не пристебнувся ременем безпеки і вилетів з салону.