RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

У Туреччині жорстко поставили на місце пропагандистку Путіна, яка проривалася до Зеленського: відео

У четвер, 8 серпня, в Стамбулі (Туреччина) жорстко поставили на місце російську пропагандистку, яка намагалася прорватися до президента України Володимира Зеленського.

Про це повідомляє "Укрінформ".

Представницю телеканалу "Росія" заблокували охоронці. Інцидент стався в той момент, коли Зеленський попрощався зі Вселенським патріархом Варфоломієм та попрямував до свого автомобіля.

Відзначається, що спочатку до президента України звернулася з проханням про коментарі за результатами візиту до Туреччини журналістка телеканалу "1+1", Зеленський швидко відповів на запитання і сів в автомобіль.

У цей момент один з охоронців з числа представлених до охорони президента України турецькою стороною тримав за руку і блокував собою російську пропагандистку, яка з самого початку візиту чекала Зеленського з мікрофоном і оператором з камерою у дворі Патріархії.

У прес-службі Патріархії заявили, що причиною таких дій охоронця могли стати будь-які дії журналістки, які охорона вважає некоректними відповідно до ситуації і своїх завдань по забезпеченню безпеки. Охоронець тримав представницю телеканалу "Росія", поки автомобіль Зеленського не виїхав з провулка.

Як повідомляв "Апостроф", з'явилися тривожні дані про підсумки зустрічі Зеленського з Варфоломієм.