RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Київ застряг в передсвяткових пробках: карта

У День державного прапора, 23 серпня Київ був скутий в масштабних пробках.

Згідно Google Maps, відчутно ускладнено рух в центрі міста, а також на багатьох мостах через Дніпро.

Місцеві жителі пов'язують пробки з масовим виїздом людей за місто перед вихідними і святами. Ситуацію погіршують і повідомлення поліції про закриття окремих вулиць в центрі столиці для руху транспорту.

У зв'язку зі святковими заходами планують перекрити такі вулиці: вул. Велику Житомирську від вул. Володимирській до вул. Михайлівській; вул. Михайлівську від Володимирського проїзду до вул. Хрещатик; вул. Костьольну від вул. Михайлівської до вул. Трьохсвятительської; вул. Трьохсвятительську від вул. Хрещатик до Михайлівської площі; вул. Хрещатик від вул. Богдана Хмельницького до Європейської площі; Володимирський узвіз від вул. Петра Сагайдачного до Європейської площі; вул. Михайла Грушевського від Петровської алеї до Європейської площі; Петровську алею і Паркову дорогу від алеї Героїв Крут до вул. Михайла Грушевського; вул. Архітектора Городецького від вул. Марії Заньковецької до вул. Хрещатик, алею Героїв Небесної Сотні від вул. Ольгинської до вул. Хрещатик.

Рух буде тут перекрито до завершення святкових заходів до Дня незалежності.

23 серпня у Львові урочистими заходами відзначили День державного прапора. Детальніше про те, як пройшло свято в столиці - читайте в матеріалі "Апострофа".