RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Важко дихати! У Криму запанікували через нову катастрофу

В окупованому Криму місцеві жителі знову скаржаться на проблеми з екологією, за їхніми словами, в місті Армянську знову стало важко дихати.

Про це повідомив у себе в Twitter користувач "Кримський бандерівець".

Він розповів про реакцію на скарги депутата окупаційної адміністрації РФ в Армянську, який прибув з Росії. За словами блогера, всі місцеві, які могли виїхати, вже покинули отруєне місто.

"Понаїхавший до окупації з Росії в Криму рашист Віктор Мохов, що нині є т.зв. "депутатом", повідомив жителям Армянська, що окупанти збільшать число проб повітря. Катастрофа набирає обертів. Люди знову задихаються. Хто міг, вже давно виїхав з отруєного Росією міста", - пише він.

Також він опублікував скріншот листування на місцевому форумі, де жителі розповіли про погіршення самопочуття у себе і дітей, а також висловили недовіру окупаційній владі півострова.

Як повідомляв "Апостроф", в середині серпня в окупованому РФ Криму в місті Армянськ жителі знову почали скаржитися на наслідки екологічної катастрофи. За їх словами, вже минув рік після викидів з заводу "Кримський титан", проте екологічна ситуація в місті не покращується.