RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Українська розвідниця "Руда" поділилася пікантною історією про свого чоловіка-бійця

Українська розвідниця Надія Боговіч з позівнім "Руда" розповіла про першу спробу зайнятися сексом зі своїм майбутнім чоловіком Юрієм.

Про це вона розповіла "Апострофу".

Наджежда з Юрим зустрілися в 2016 році, воювали у одного командира, але не були знайомі особисто.

"Він думав, що я волонтер, що у мене є чоловік, хоча я вже розлучилася. Про Юру мені говорили: "Сирота" - спритний пацан", але я його ніколи не бачила та тільки набагато пізніше дізналася, що він справді круглий сирота. І перший раз ми поговорили в шпиталі в Івано-Франківську, куди він потрапив після поранення. Ми прийшли його провідати з друзями, а я - колишній бізнесмен, у мене 300 друзів - 300 мужиків, і жарти відповідні. Я з ними тоді посперечалася, що пересплю з ним. Повернулися на Схід, в один вечір щось між нами блиснуло і... Він мені не дав ", - єхидно зізналася Надія.

"Після цього у нас зав'язалися стосунки, ми почали листуватися. Іскра-то, була, але на війні не завжди думаєш про секс, це не на першому місці. Є більш важливі речі. І одного разу, я поїхала зі Сходу, а через кілька днів читаю новини про те, що на шахті "Бутівка" чотири "200" і вісім "300". Я почала всім телефонувати і нарешті почула: "Не переживай, він "трьохсотий", все буде добре". Після цього ми вже з ним не розлучалися, хіба що на кілька днів", - розповіла розвідниця.

Детальніше читайте в матеріалі - На війну з Надією: як бізнесвумен стала розвідницею і знайшла на фронті любов .