RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Зеленський з дружиною пообідали в колі зірок світового кіно: мережу вразили фото

Президент України Володимир Зеленський і його дружина Олена зустрілися за обідом з голлівудськими акторами Мілою Куніс і Ештоном Кутчером.

Про це повідомляє глава держави на своїй сторінці в Facebook.

Зірки 14 вересня відвідали форум Ялтинської європейської стратегії (YES), де перебував і український гарант з дружиною. Як пишуть в ЗМІ, зірки Голлівуду прилетіли на запрошення бізнесмена Віктора Пінчука. Куніс взяла участь в обговоренні впливу соціальних мереж на життя людей.

Зеленський і його дружина окремо поспілкувалися з акторами в невимушеній обстановці. Пари разом пообідали в ресторані.

"Протягом двох днів було кілька надзвичайно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером вже культового серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезіном, ввечері, під час форуму YES мав задоволення поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою Україна Мілою Куніс і актором і продюсером Кутчером. З усіма мали плідну розмову про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії, а також про шляхи залучення інвестицій в неї, особливо з огляду на те, що наша країна зробила перший вагомий крок до впровадження системи rebates", - написав президент.

Користувачі мережі обговорили зустріч.

Як повідомляв "Апостроф", президент України Володимир Зеленський і глава Офісу президента Андрій Богдан прибули до міста Дніпро, де прогулялися і випили пива.