RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Сильно похолодає, але не скрізь: синоптики уточнили прогноз по Україні

У вівторок, 24 вересня в Україні очікується значне похолодання в окремих районах країни, де-не-де очікуються заморозки по ночах.

Про це йдеться на сайті Українського гідрометцентру.

Зокрема, на сході країни - в Луганській області і на півночі в Сумській очікується зниження температури повітря до 10 градусів.

У той же час на заході зберігаються комфортні 20 градусів тепла. Аналогічна погода і в південних областях. У Києві, а також низці північних областей очікуються прохолодні 12-14 градусів.

Опадів на території країни синоптики 24 вересня не чекають.

Також в Укргідрометцентрі дали докладну довідку щодо небезпеки погодних умов на території країни, яка виросте через заморозки по ночах.

"Вночі 24 вересня в північних і східних областях заморозки в повітрі 0-3 ° (сильні заморозки, II рівень небезпеки, помаранчевий), Полтавській і Черкаській заморозки на грунті 0-4 °, (рівень небезпеки, жовтий). Уночі 25 вересня в Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській і Луганській областях заморозки в повітрі 0-3 ° (сильні заморозки, II рівень небезпеки, помаранчевий), в Житомирській, Київській, Донецькій областях заморозки 0-5 ° (рівень небезпеки, жовтий)", - повідомили синоптики .

Як повідомляв "Апостроф", раніше синоптики попереджали про заморозки в окремих регіонах країни.