RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

17 квітня

Всі новини

Шпигуни носять Prada: мережі здивували фото "спецоперації" СБУ

Співробітники Служби безпеки України проводять обшуки в організаторів контрабанди брендового одягу.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Масштабну контрабанду продукції відомих торгових марок в Україні блокували в Полтавській області. Там провели одночасно 40 обшуків в місцях зберігання і реалізації товару незаконно ввезеного з Італії, Німеччини та балтійських країн.

У контрабандистів виявили товари і гроші в сумі 100 мільйонів гривень. Також в спецслужбі встановили, що група зловмисників з шести чоловік організувала ввезення в обхід митниці великих партій одягу.

Ділки переправляли вантажі через кордон двома способами: 20-тонними фурами, які в'їжджали нібито порожніми, згідно з підробленими документами, або перевозили на мікроавтобусах дрібними партіями. Зокрема, на кожній з вантажівок учасники схеми заробляли по 40 тисяч доларів.

Ввезену контрабанду ділки реалізовували за готівку через одну з відомих торгових мереж, яка має більше десяти магазинів в Києві, Полтавській, Сумській, Київській та Житомирській областях.

Користувачі мережі прокоментували ситуацію.

Як повідомляв "Апостроф", в Польщі затримали двох українців, які контрабандою перевозили бурштин, а також представилися співробітниками українських спецслужб.