RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Теракт в Керчі: з'явилися нові дані про матір стрілка і кількість його жертв

Число жертв масової стрілянини в політехнічному коледжі в Керчі зросла: стало відомо про смерть однієї з постраждалих, яка перенесла багато операцій.

Про це повідомляє РІА "Новости".

Як зазначається, 21 жертвою вбивці стала викладачка, Ольга Грищенко. Педагога поховали минулого літа.

"У нас недавно колега, остання з постраждалих, довго лікувалася, Грищенко Ольга Миколаївна... Вона перенесла не одну операцію. Вік все-таки, їй було вже за 60 років. На жаль, не вибралася", - розповів в. о. директора коледжу Денис Колесник.

Крім того, журналісти також поспілкувалися з бабусею Владислава Рослякова, студента четвертого курсу політеху, який влаштував бійню в своєму навчальному закладі. За її словами, мати Рослякова змінила прізвище і переїхала. Бабуся вбивці також зазначила, що невістка майже з нею не спілкується і не розповідає, де тепер живе.

"Вона прізвище змінила на дівоче..., з'їхала з тієї квартири [де жила з сином], вона не говорить, де. Ми туди не ходимо", - заявила Галина Микитівна Рослякова.

Вона зазначила, що також не знає, як розпорядилася невістка прахом онука. Його тіло кремували в Сімферополі після закінчення необхідних слідчих дій.

Нагадаємо, 17 жовтня 2018 року в окупованому Криму 18-річний Владислав Росляков влаштував в Керченському політехнічному коледжі стрілянину з помпової рушниці і підірвав саморобний вибуховий пристрій, начинений цвяхами і болтами. Після атаки 18-річний юнак наклав на себе руки. Жертвами нападу на коледж стала 21 людина, півсотні людей отримали поранення.

Читайте про трагедію в матеріалі "Апострофа": Стрілянина і вибухи в Керчі: дивні моменти, які вигідні лише одній стороні .