RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Жорстоке побиття ветерана АТО у Запоріжжі: з'явилося фото з лікарні і дані про здоров'я

У ветерана АТО Миколи Стельмаха, якого в Запоріжжі побили хулігани за зауваження, діагностували доброякісну пухлину мозку - йому терміново потрібна операція.

Про це повідомляє родичка потерпілого Маргарита Колєнова в Facebook.

Нагадаємо, що в Запоріжжі, 19 вересня, близько 3 години ночі, в районі АТБ по вул. Університетська (Радянська) двоє невідомих нанесли 4 удари битою по голові 32-річному чоловікові, ветерану АТО Миколі Стельмаху, після чого зникли у невідомому напрямку.

Співробітники Олександрівського відділення поліції з'ясували, що на бійця напав раніше судимий житель Запоріжжя 1992 року народження, його затримали.

Родичка Миколи Маргарита розповіла про стан чоловіка і подякувала всім, хто допоміг оплатити медикаменти та здавав кров. Близькі знову просять небайдужих про допомогу.

"Вчора лікарі з'ясували, чому у нього понад місяць тримається температура. У Колі гігрома. Це пухлина мозку, доброякісна. Але! Втрачено багато часу. Потрібна термінова операція. Зараз шукаємо хірурга, який допоможе йому та проведе операцію. Коля висох. Його мучать судоми. Підозра на сепсис у трахеї", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", як раніше повідомляв "Апостроф", двоє хлопцівв Запоріжжі побили солдата Нацгвардіїі випустили йому в спину кілька гумових куль "з хуліганських спонукань".