RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Що він приймає? Відомий комік розлютив мережу заявою про "натовпи фашистів" в Києві

Відомий український комік, зірка Сomedy Сlub Андрій Молочний, який кілька років тому переїхав до Росії, висловив сподівання, що "Київ буде очищений від фашистської нечисті". В мережі - буря обурення.

Свої роздуми Молочний опублікував в соцмережі Instagram.

"Ще п'ять років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть опоганюватися пам'ятники героям Великої Вітчизняної Війни. Що будуть зносити пам'ятники Жукову і Ватутіну", - написав комік.


Свій пост Андрій Молочний приурочив до річниці визволення Києва 6 листопада 1943 року й висловив з цього приводу дивні очікування.

"Є надія, що як і сімдесят шість років тому Київ буде очищений від фашистської нечисті, від нелюдей, які хочуть щоб ми зрадили пам'ять наших великих предків, зрадили Батьківщину, зрадили себе і зрадили своїх дітей. Нічого у вас гади не вийде", - написав артист Сomedy Сlub.

Такі висловлювання спричинили безліч гнівних коментарів у соцмережі.

"Вибачте, а які таблетки Ви приймаєте??? Дуже цікаво, правда. Живу в Києві, в мені тече кров євреїв, українців, поляків і росіян. Бабуся і дідусь пройшли всю війну. Але щось мене так не "штирить", як Вас. Фашистів бачила, але вони зараз на Донбасі, прийшли на мою Батьківщину вбивати наших хлопців і дівчат, тому що х*лу не живеться спокійно", - відреагувала на пост коміка одна з коментаторів.

Як повідомляв "Апостроф", в методичних посібниках з виховання дітей у віці 3-4 років в дитячих садах Донецька українських військовослужбовців називають "фашистами" і пропагують русскій мір.