RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

В Україні втік з-під варти небезпечний злочинець: фото

Затриманий в аеропорту "Бориспіль" громадянин Росії, якого в країні проживання розшукують як злочинця, здійснив втечу з-під варти, але згодом його затримали.

Про це повідомили в департаменті комунікації поліції Київської області.

Спочатку росіянина, якого на батьківщині розшукують за скоєння низки злочинів, затримали в аеропорту прикордонники спільно зі співробітниками Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва.

"Для подальшої екстрадиції в країну походження щодо 51-річного іноземця складено протокол затримання особи відповідно до ст. 208 КПК України для утримання його в ізоляторі тимчасового утримання до прийняття рішення судом. Проте, під час доставки іноземця-зловмисника в ІТТ, він втік", - сказано в повідомленні.

Згодом у поліції повідомили, що зловмисник був спійманий.

У поліції опублікували фото розшукуваного злочинця і передали його прикмети. Втікач був одягнутий в спортивний костюм чорного кольору і коричневу куртку. Його зріст приблизно 170 см, він худорлявої статури, має виголені скроні, коротке русяве волосся в формі поздовжньої смуги і коротку бороду чорного кольору.

За фактом втечі з-під варти призначено службове розслідування.

Як повідомляв "Апостроф", протягом години столичні поліцейські розшукали двох втікачок з психіатричної лікарні імені Павлова.