RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Вимагають почути: під Офісом президента в Києві почали розбивати намети, фото

Представники громадського руху учасників АТО і переселенців з тимчасово окупованих територій влаштували пікет Офісу президента України з вимогами звільнити міністра у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксану Коляду.

Фото з акції опубліковано в Telegram-каналі Klymenko Time.

"Вирішили прийти під Офіс президента, подивитися як там справи. Намети ставлять вже під самими дверима", - сказано в підписі до опублікованих знімків.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Серед вимог учасників акції - звільнити з посади міністра Оксану Коляду, поліпшити забезпечення житлом учасників АТО і переселенців, а також відмовитися від продажу землі в Україні, поки йдуть бойові дії на Донбасі.

"Ні продажу землі під час війни", "Ми хочемо жити в своїх будинках", "Зеленський, почуй підприємців, а не олігархів", "Їй 28 і вона точно не лох", - написано на транспарантах, з якими учасники протесту прийшли до Офісу президента.

Як повідомляв "Апостроф", понад 3000 представників громадських організацій, сільських рад та власників паїв під Верховною Радою закликали народних обранців виконати волю виборців, ввівши цивілізований ринок землі сільськогосподарського призначення.