RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Бойовики здійснили підлу атаку на мирній території: опубліковано фото

21 листопада у селищі Шуми поблизу Торецька на Донеччині бойовики підбили з ракетного комплексу "Фагот" військову вантажівку.

Про інцидент повідомили на сторінці Операції об'єднаних сил у Facebook.

У вантажівку влучили з протитанкового керованого ракетного комплексу. Військові кажуть, що постріл здійснили з відстані 2,5 кілометрів. Бойовики цілили у кабіну водія, але ракета влучила у борт кузова. Троє військовослужбовців, серед яких і жінка отримали контузії. Постраждалих доставили до військового госпіталю.

"Автомобіль на момент обстрілу навіть не перебував на передовій лінії оборони. Він розвозив продукти харчування і воду для військовослужбовців на дальні позиції. Такої підлості, щоб в мирному населеному пункті, де проживають лише цивільні, буде застосована така потужна зброя, ніхто просто не очікував", - прокоментував ситуацію військовий Віктор.

Раніше "Апостроф" публікував відео, як на окупований Донбас із Росії приходять вантажівки зі зброєю. Боєприпаси та техніку бойовики потім використовують. аби провокувати українських військових та тероризувати місцеве населення.