RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

Всі новини

Накриють дощі: синоптики розповіли, де чекати негоди в Україні

29 листопада в Україні йтимуть дощі і встановиться тепла температура повітря.

Про це свідчить прогноз Укргідрометцентру.

На більшості території України збережеться похмура погода. Стовпчик термометра покаже від 0...+8 градусів вночі і +3...+14 градусів вдень. Вітер буде в основному південний або південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

На заході України вночі очікують мокрий сніг, вдень - дощ. Винятком стануть Рівне та Луцьк, де вдень буде без опадів. Температура повітря складе +1 ...+5 градусів вночі і +5...+10 вдень. Вітер південно-західний зі швидкістю 7-12 м/с.

У центральній частині України вночі буде без опадів, вдень пройде дощ, небо вкриють хмари. Стовпчик термометра вночі покаже +1...+4 градуси, вдень підніметься до +5...+9 градусів. Вітер південний зі швидкістю 7-12 м/с.

У східних регіонах вночі опадів не буде, вдень піде дощ. Температура повітря від +1 до +4 градусів вночі і +4...+ 8 вдень. Вітер південно-східний.

На півдні України в Одесі, Миколаєві, Херсоні та Сімферополі вночі без опадів. Вдень очікується дощ. Ртутний стовпчик покаже +3 ...+8 градусів вночі і +9 ...+14 вдень. Вітер південний зі швидкістю 7-12 м/сек.

На півночі вночі очікують 0...+4 градуси. Вдень температура підніметься до +3...+7 градусів. Вночі опадів не очікують за винятком Житомирської області, де в темний час доби піде сніг або мокрий сніг. Вітер південний зі швидкістю 7-12 м/сек.

У столиці нічна температура складе +2...+4 градусів, удень стовпчик термометра покаже +5...+7 градусів. Вітер південний 7-12 м/с. Вночі без опадів, вдень очікують дощ.

Як повідомляв "Апостроф", в Україну прийшло тижневе потепління, температура підніметься в середньому на 5-10 градусів.