RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Українські морпіхи на Донбасі показали, як будуть знищувати ворога: опубліковано фото

У Донецькій області українські морські піхотинці провели навчання, під час яких відпрацьовували практичну стрільбу зі штатної зброї, стрільбу із озброєння бойових машин піхоти і водіння техніки в складних умовах місцевості.

Про це повідомляє на сторінці в Facebook прес-центр Операції Об'єднаних сил (ООС).

Мета занять полягала в оволодінні військовослужбовцями навичками ведення бою у наступі та обороні. Зокрема, військовослужбовці вчилися спостерігати за полем бою, виявляти цілі і вдосконалювали свої навички у стрільбі. Тренування відбувалися також у нічний час.

Учения морской пехоты ВСУ
1 / 1
Учения морской пехоты ВСУ
1 / 1
Учения морской пехоты ВСУ
1 / 1
Учения морской пехоты ВСУ
1 / 1
Учения морской пехоты ВСУ
1 / 1
Учения морской пехоты ВСУ
1 / 1
1 / 1

"Під час маневрів, військовослужбовці підрозділу дуже добре впоралися з" знищенням "зі штатної стрілецької зброї ростових цілей і вогневих точок противника. Разом з тим, з озброєння БМП-1 і БМП-2 морські піхотинці відпрацювали стрільби по нерухомих цілях. Навідники-оператори впоралися з досить складним завданням і вразили всі без винятку мішені. Тому, за оцінками командування, виконали дану вправу на "відмінно", - зазначив командир штормових беретів.

Як повідомляв "Апостроф", на одному з полігонів бойової підготовки поблизу Маріуполя відбулися військові навчання з протидесантної оборони узбережжя Азовського моря.