RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Маруся Звіробій відреагувала на "план" її вбивства фігурантами справи Шеремета: відео

Відома волонтерка Маруся Звіробій прокоментувала оприлюднену МВС інформацію, що підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета Юлія Кузьменко планувала зробити її "сакральної жертвою".

"Я як почула своє прізвище, так пішла відразу губи фарбувати. Я ржала, якщо чесно. Це істеричний регіт. Такі масштаби неможливо серйозно сприймати", - сказала вона в ефірі телеканалу ATR, відповідаючи на питання, як вона сприйняла новину про нібито підготовку її вбивства.

На думку Звіробій, силовики намагаються посварити між собою волонтерів.

"І, звичайно, авторитет людей, які захищали батьківщину, допомагали військовим, зараз буде просто множитися на нуль завдяки всьому цьому", - заявила волонтерка.

Вона також зазначила, що не вірить у вину Андрія Антоненка, з яким знайома.

"З іншими я не знайома. Ну, "Лисиця"(Юлія Кузьменко - ред) - коли фотку мою з нею на Майдані показали, тоді я зрозуміла, хто це. А з "Пумочкой" (підозрювана Інна Грищенко - ред.) я з 2014 року знайома. І я прекрасно знаю, що її характер, коли показували, як вона чоловіка строїть - це ще не означає провину. Тому у мене є певна доза недовіри, я б хотіла послухати захист. Бо в моїй справі теж - якщо б не було захисту, мене б теж не врятували, тому що інформацію подали б, м'яко кажучи, перекрученою", - заявила волонтер.

На її думку оприлюднені аудіозаписи не є доказом, бо їх можна змонтувати і вирвати фрази з контексту.

Як повідомляв "Апостроф", крім Антоненка і Кузьменко в справі з'явилися ще два фігуранта.

Читайте також на "Апострофі" головні тези брифінгу МВС у справі Шеремета.