Не можна виключати "диверсій": Чубаров зробив тривожну заяву про пропагандистів Путіна в Україні

Глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров звернув увагу на цікаву деталь в тому, що президент України Володимир Зеленський, після Нормандського саміту, запросив російських пропагандистів відвідати Україну.

Про це повідомляє "Апостроф".

"Я думаю, що це був порив, який я трохи розумію. У нас дійсно вільна країна, і будь-які журналісти можуть перебувати і висвітлювати події в Україні так, як вони бачать. Але ключове слово - "журналісти", - вважає Чубаров.

За його словами, суспільство чітко розуміє, де журналісти, а де - так звані пропагандисти.

"Ясно, що в першу чергу закричали "пускайте нас" представники тих так званих ЗМІ, які займаються не тільки пропагандою, а й внесенням в свідомість суспільства ворожнечі, ненависті до всього українського, кримськотатарського. Ясно, що такі люди не можуть допускатися в Україну, тому що сенсом їхнього життя є нанесення диверсійних ударів по Україні. Навіщо запрошувати додому людину, яка, ти знаєш це, буде гадити в ньому навмисно, буде просто ср*ти в ньому? Навіщо запрошувати таких", - задається він питанням.

Повний текст матеріалу "Апострофа" читайте тут: Російські "журналісти" несуть ворожнечу і ненависть, їх не можна пускати в Україну - Рефат Чубаров