RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Новий символ Євпаторії: в мережі з'явилися фото і відео "процвітання" в Криму

Відомий молокозавод в окупованій Євпаторії, в Криму, був закритий після 2014 року: зараз його стан залишає бажати кращого.

Відповідне відео опублікував на Youtube блогер Василь Самойлов.

Як можна побачити на кадрах, знятих всередині приміщень заводу, за роки окупації його територія абсолютно спорожніла. Варто відзначити, що занедбаний завод знаходиться практично в центрі міста.

"Крім багатої історії, Євпаторійський молокозавод був одним з кращих не тільки в Криму, але і за його межами. Однак, як це сталося з багатьма кримськими підприємствами, в 2014 році молокозавод був закритий, і природно розкрадений. Зараз покинутий молокозавод можна навіть назвати одним із символів Євпаторії, адже ця заброшка знаходиться майже в центрі міста", - йдеться у підпису до відео.

Інші користувачі активно коментують відео.

"Окупована Євпаторія. Процвітання в гавані. Раніше тут виробляли смачні молочні продукти, але завод був закритий. Тепер завдяки рашистьским "визволителям" на полицях супермаркетів є масло і сир з пальмового масла, набагато смачніше, корисніше і більш поживне", - пише користувач під ніком "Кримська жужелиця" в Twitter.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в окупованому Криму деякі водойми продовжують пересихати, незважаючи на те, що літній посушливий період давно пройшов.