RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Зловтіха і самовдоволення: російський актор розгромив пропагандистів Путіна

Російський актор Євген Гришковець жорстко розкритикував російську пропагандистську систему.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на блог актора для іноземного видання.

"Говорити про зловтіху дуже важко. Ще важче в ньому зізнатися. А зловтіхою просто переповнене наше сьогоднішнє життя. Зловтіха буквально є головним ресурсом нашої і не тільки нашої пропаганди. Головні телевізійні політичні шоу практично нічим, крім зловтіхи, не займаються. Здогадуюся і, навіть, упевнений, що зі зворотного боку відбувається те ж саме.

Наша пропаганда хтиво мусує тільки жахливі новини з України або з Європи, з підтекстом: "мовляв, ми ж говорили, ми попереджали" . І все це тільки поглиблює і розпалює ворожнечу і самовдоволення. Це і є ті самі демони, про яких мені так хотілося висловитися в творі «Демони». Я зізнаюся в своїх і бачу, як багато хто не готовий і не хочуть собі в них зізнатися", - написав Гришковець.

Євген Гришковець - російський кіноактор, театральний режисер, музикант, письменник, драматург і телеведучий. Нагороджений преміями "Антибукер", "Золота маска", "Тріумф".

Як раніше повідомляв "Апостроф", російським журналістам з пропагандистського телеканалу "Звезда", які обманом проникли в Україну, заборонили в'їзд в нашу країну на 3 роки.