RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Дівчину, що важила 29 кілограмів, врятував від смерті лист батька: фото

Життя 16-річної британки Беккі Пейтс, яка страждала на тяжку форму анорексії, врятував лист батька.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на Triangle News.

В одинадцятирічному віці дівчинка на шкільному медогляді так рознервувалася через власну вагу, що прийшла додому з плачем. Після того щодня почала їсти все менше і надбала розлад харчової поведінки. В 16 років Беккі важила 29 кілограмів.

Дівчину шпиталізували до лікарні, адже через малу вагу її серце могло зупинитися будь-якої миті. Коли Беккі лежала у реаімаціїї, її батько Брюс Пейтс написав доньці лист.

"Мені боляче бачити тебе такою тендітною, хворою та майже помираючою. Це вбиває мене зсередини", - написав чоловік. Він підтримував Беккі й до потрапляння у лікарню. Майже щодня чоловік відпрошувався з роботи на обід, аби умовити хвору доньку поїсти разом із іншими членами родини. Адже через надмірне захоплення схудненням у дівчини зіпсувалися стосунки з матір'ю. А одного разу Брюс всю ніч провів на підлозі біля ліжка Беккі, щоб впевнитися, що з нею усе гаразд.

Зараз Беккі Пейтс 21 рік і її вага поступово приходить у норму. За своє одужання вона дякує батькові.

Як повідомляв "Апостроф" раніше, переможниця третього сезону "Супермоделі по-українськи" (Новий канал) Маша Гребенюк довгий час боролася з анорексією. Вона так хотіла залишатися стрункою, що почала лаяти себе за кожен шматок їжі. При зрості у 181 сантиметр дівчина важила 45 кілограм.