RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Приклад для "слуг народу": львівські судді скасували свій корпоратив і зробили добру справу, фото

Співробітники декількох львівських судів відмовилися від новорічного корпоративу, щоб зібрати гроші на закупівлю обладнання для Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Про це повідомили на сторінці Господарського суду Львівської області в соцмережі Facebook, опублікувавши відповідні фотографії.

За гроші, які можна було б витратити на проведення вечірки для святкування Нового року, придбали необхідне обладнання для львівських військових медиків. Як сказано в повідомленні, у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону у Львові судді передали насос вакуумний для терапії ран і операційно-оглядову лампу.

"Таку ініціативу засобів щиро підтримали колективи Західного апеляційного господарського суду, Восьмого апеляційного адміністративного суду, Апеляційного суду Львівської області та Львівського окружного адміністративного суду. Сподіваємося, що інші суди України перехоплять естафету і підтримають бійців, які воюють за мирне майбутнє України", - закликали своїх колег львівські судді.

Як повідомляв "Апостроф", увечері в п'ятницю, 20 грудня, в Києві члени президентської партії "Слуга народу" відсвяткували корпоратив на честь Нового року.