RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Відправили до психолога: з'явилися новини про школярів, на яких в Росії тренувалися силовики

Учнів школи в республіці Татарстан, на яких силовики відпрацьовували свої дії в умовах масових заворушень, відправили до психолога.

Про це повідомляють в Telegram-каналі Hue.

Поліцейські затримали дітей, які брали участь у заході, пояснюючи їм, що немає нічого страшного в тому, що на них тренувалися військові.

"У п'ятницю штурмували стіну щитів, сьогодні до школярів прийшли поліцейські, щоб запитати, що ж їм не сподобалося. Учнів затримали після уроків під приводом додаткового заняття. Підлітки все виклали дядечкам в кашкетах, ті пішли. І тоді хлопців по двоє почали відправляти до психолога на бесіду", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що про "додаткове" заняття батьків знову не попередили, але деякі з них дізналися про це і прийшли в школу.

"Директор або вчителя з ними не розмовляли, мовчки відпускали школярів, чиї батьки прийшли, і "працювали" з рештою. Мета - пояснити школярам, що немає нічого страшного в події", - написали в мережі.

Як повідомляв "Апостроф", в Євпаторії (анексований Російською Федерацією Крим) влаштували чергову мілітаристську акцію з дітьми, на що бурхливо відреагували в мережі.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Суспільство
Теги: