RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

На відкритті залізничного сполучення по Кримському мосту стався серйозний конфуз: відео

Начальник першого пасажирського поїзда з Санкт-Петербурга до Севастополя через Керченську протоку Олександр Калеущенко запізнився на відправлення через урочисту частину, однак до складу все-таки потрапив.

Про це повідомляють росЗМІ.

Калеущенко разом з керівником компанії-перевізника брав участь в офіційній урочистій частині. Поки вони доповідали президенту Росії, поїзд рушив без них. На відеотрансляції можна було помітити, як за спинами чоловіків від'їжджає склад.

"Доганяйте", - посміхнувся Володимир Путін.

Пізніше Олександр Калеущенко розповів журналістам, як потрапив в поїзд. За словами начальника складу, обігнати його вдалося завдяки "Сапсану".

"Наступним поїздом" Сапсан "ми обігнали поїзд №7 "Таврія" і зустріли його в Угловці. Наш потяг прибував в 17.13, а ми прибули в Угловку вже о 16.30, тобто ми ще чекали вас майже 50 хвилин", - розповів начальник поїзда .

Калеущенко заявив, що запізнився на власний поїзд вперше за сім років, що працює. Але за склад він не хвилювався.

"Я був впевнений у своїй поїзній бригаді, що вони впораються. Тому я особливо не переживав, був з ними на зв'язку постійно", - заявив він.

Нагадаємо, що в Європейському союзі (ЄС) вважають, що відкриття залізничного сполучення між Росією і окупованим Кримом є ще одним порушенням суверенітету і територіальної цілісності України.